آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا
سرخط خبرها

آخرین اخبار دونباس از زبان فرمانده نیرو‌های مسلح اوکراین

  • کد خبر: ۲۹۹۲۳۸
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹
آخرین اخبار دونباس از زبان فرمانده نیرو‌های مسلح اوکراین
فرمانده ارشد نظامی اوکراین با ابراز نگرانی از اوضاع دونباس و بیان اینکه کشورش با مشکلات زیادی در جنگ با روسیه و پیشروی‌های آن روبروست، مدعی شد نیروهای کره‌شمالی هم آماده می‌شوند تا به کارزار مسکو در نبرد با کی‌یف ملحق شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، «الکساندر سیرسکی» فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین در گفت‌وگو با فرمانده نیروهای آمریکایی در اروپا با بیان اینکه وضعیت در دونباس در حال شدت گرفتن است و روس‌ها در حال پیشروی هستند، مدعی شد نیروهای کره‌شمالی برای ورود به نبرد آماده می‌شوند.

فرمانده ارشد نظامی اوکراین در ادامه گفت، نیروهای کشورش بیش از ۲ سال و نیم است که با حملاتی از سوی روسیه در بخش‌های مهم و کلیدی روبرو هستند.

از سوی دیگر ژنرال سیرسکی همچنین در فیسبوک نوشت که به «کریستوفر کاولی» فرماندهی بخش اروپایی ارتش آمریکا گفت: «اوضاع همچنان چالش‌برانگیز است و نشانه‌هایی از تشدید بیشتر اوضاع دیده می‌شود. نیروهای روسی با پیشروی‌های زیادی که دارند به حملات خود ادامه می‌دهند و اقداماتی در مناطق پوکروفسک و کوراخف انجام می‌دهند.»

سیرسکی همچنین مدعی شد که گزارش‌هایی درباره حضور نیروهای کره‌شمالی در عملیات در کنار نیروهای روسی منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین هم در سخنانی اعلام کرد فرماندهی ارتش این کشور بر دفاع از شهر «کوراخف» متمرکز شده است که هدف پیشروی‌های روسیه قرار دارد. وی همچنین خطاب به کشورهای اروپایی تاکید کرد تا سیستم‌های دفاعی بیشتری را در اختیار اوکراین قرار دهند.

ایالات متحده تاکنون بزرگترین تامین‌کننده تسلیحات به اوکراین بوده است، اگرچه پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سوالاتی را در مورد سیاست‌های آینده ایجاد کرده است.

فرمانده ارشد نظامی اوکراین با ابراز نگرانی از اوضاع دونباس و بیان اینکه کشورش با مشکلات زیادی در جنگ با روسیه و پیشروی‌های آن روبروست، مدعی شد نیرو‌های کره‌شمالی هم آماده می‌شوند تا به کارزار مسکو در نبرد با کی‌یف ملحق شوند.

«الکساندر سیرسکی» فرمانده کل نیرو‌های مسلح اوکراین در گفتگو با فرمانده نیرو‌های آمریکایی در اروپا با بیان اینکه وضعیت در دونباس در حال شدت گرفتن است و روس‌ها در حال پیشروی هستند، مدعی شد نیرو‌های کره‌شمالی برای ورود به نبرد آماده می‌شوند.

فرمانده ارشد نظامی اوکراین در ادامه گفت، نیرو‌های کشورش بیش از ۲ سال و نیم است که با حملاتی از سوی روسیه در بخش‌های مهم و کلیدی روبرو هستند.

از سوی دیگر ژنرال سیرسکی همچنین در فیسبوک نوشت که به «کریستوفر کاولی» فرماندهی بخش اروپایی ارتش آمریکا گفت: «اوضاع همچنان چالش‌برانگیز است و نشانه‌هایی از تشدید بیشتر اوضاع دیده می‌شود. نیرو‌های روسی با پیشروی‌های زیادی که دارند به حملات خود ادامه می‌دهند و اقداماتی در مناطق پوکروفسک و کوراخف انجام می‌دهند.»

سیرسکی همچنین مدعی شد که گزارش‌هایی درباره حضور نیرو‌های کره‌شمالی در عملیات در کنار نیرو‌های روسی منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین هم در سخنانی اعلام کرد فرماندهی ارتش این کشور بر دفاع از شهر «کوراخف» متمرکز شده است که هدف پیشروی‌های روسیه قرار دارد. وی همچنین خطاب به کشور‌های اروپایی تاکید کرد تا سیستم‌های دفاعی بیشتری را در اختیار اوکراین قرار دهند.

ایالات متحده تاکنون بزرگترین تامین‌کننده تسلیحات به اوکراین بوده است، اگرچه پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سوالاتی را در مورد سیاست‌های آینده ایجاد کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->